LEX logo

Upozornění: Krátké zprávy nemusí vždy vyjadřovat postoje a stanoviska LEX.
Jedná se povětšinou pouze o krátké zprávy z médií, internetu a jiných zdrojů, na které chceme upozornit.

»...Zase čekání ve frontě na imigrační. Imigrační se zdál bejt v klidu, na pistole se neptal, tak jsem mu to nijak necpal. Chtěl strohý odpovědi, tak je dostával. Při pohovoru to jde dobře, až do chvíle kdy se mě zeptá na práci. Odpověď: I.T.technician, významně mění situaci - k horšímu (není to poprvé). Příště už budu řikat, že jsem popelář a bude klid. 

Následuje hlubší lustrace, kde se budu pohybovat atd. Nakonec mi namaluje na BlueForm velký červený "S". Se slovy: ...IT technik, ....21 dní na hotelu, ...na výletě, ...to určitě ...následujte červenou čáru... čára vede na nějaký lepší odbavení, kde stejně jako minule, je samá lepší společnost, arabové a já.

Nejvyšší čas někomu říct, že mam v kufru 3 pistole. Tak když na mě houknou NEXT, tak to nejpřívětivěji jak můžu, sděluju oficírovi. Je to náš člověk, tvrdí že aktivně střílí IPSC, ale o WorldShootu neví, asi nemají pandoru jako my. Pistole chce vidět, spíš ze zájmu a na ATF form se ptá takovým tónem jakoby to bylo něco nepovinnýho. Hodně oceňuje, že jsem do všech pistolí nastrkal bezpečnostní vlaječky, tak když si budete chtít šplhnout, tak je prodaváme na Leiku  ...«

http://www.leiko.cz/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=105&Itemid=75&lang=cs

Monitoring médií

  • 18.04.2024 Střelec z FF UK se léčil u psychiatra
  • 16.04.2024 Léčil se u psychiatra. Přesto získal zbraň
  • 14.04.2024 Půlpalec na obranu?
  • 14.04.2024 Černé ovce - Střelba
  • 12.04.2024 Vrah se před střelbou skrýval desítky minut na fakultě. Doma se předtím stihl „posilnit“ tvrdým alkoholem

Další články