Oblíbené
GL06
Novinka
2 299 Kč
FENIX-GL06
l 988004001 1 l
110 Kč
VLAJKA-SINCLAIR
Vložka do zásobníku 135/9 M
Zásobník na terčové zálepky - V2
349 Kč
92
Tréninkový zásobník 89/CZ
Mantis - zásobník se závažím MANTISVAHA-CZ75
Tréninková hlaveň 74/CZ
Zásobník zálepek na opasek
449 Kč
99

Vítejte v našem obchodě

Vítáme Vás v našem e-shopu.

Nabízíme zde jak vlastní výrobky, tak výrobky od dalších výrobců.

To, co nabízíme máme vždy vyzkoušené a víme, že za tím můžeme stát. Proto u nás nenajdete hromady všemožných variant, nenajdete u nás turecké zbraně, nenajdete u nás náboje pochybné kvality od firem u kterých "ta další várka už bude v pohodě", ani superlevné kolimátory "určitě stejně dobré jako ty značkové". 

Naše výrobky (školní náboje, tyčky do zbraní, stojánky a držáky a vše další) sami navrhujeme - nepřeprodáváme jen modely stažené z internetu. Stejně tak nekrademe cizí designy. Všechny naše návrhy jsou skutečně naše a na některé z nich máme i patentovou ochranu (užitné vzory). 

Bohužel s tím je spojeno to, že cena za vymyšlení a odladění (občas to jde napoprvé, občas je potřeba řada pokusných tisků) musí být rozpuštěna v ceně produktu. Mimo to nepoužíváme ty nejlevnější filamenty - řada našich materiálů, které používáme kvůli daným vlastnostem stojí klidně i 6x tolik než obyčejné čínské filamenty. Ale právě proto, že víme jak fungují a reagují je můžeme používat a prodávat. 

Ano, nepochybujeme že kamarád s Enderem by to vytiskl za dva haléře "skoro stejně dobré". Ne, STL ani modely nikomu neposkytujeme.