LEX logo

Jak to vypadá, díky aktivitám LEXu, dostává další zažité klišé co proto,tentokrát mám na mysli názor, že jen velké strany jsou arogantní, zatímco ty menší a nové jsou ochotné, svých skutečných i potencionálních voličů si vážící a komunikativní. Výplody komunikačního centra EDS, přesněji řečeno pí. Lenky Holečkové však tomuto klišé dávají řádně "Za uši"....

Jako reakci na můj článek uvedený na Magazínu střelectví, nazvaný:Zatím "Vítězná odpověď".....,jsem dostal od EDS mail, dovoluji si jej pro přesnost a ilustraci zreprodukovat:

Vážený pane Mikyno,

považuji za velmi neslušné uveřejnit takto naší odpověď a dovolte mi

vysvětlit Vám, že odpověď byla psána operativně v právě probíhající kampani

Evropské demokratické strany z náměstí z počítače, kde jsem bohužel v tento

moment nemohla používat českou klávesnici s háčky a čárky. Věřím, že

pochopíte, že se toto může stát a požaduji omluvu a stažení naší odpovědi z

Vašeho webu.

Děkuji.

S pozdravem

EDS 2009

Lenka Holečková

Evropská demokratická strana - komunikace teamu EDS

Evropska demokraticka strana - Communication Department

Email:

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Kancelář/Office:

Na Baště sv. Jiří 9, Praha 6, 160 00, CZE

Tel/Fax:

+420 224 316 632

Website:

www.eds2009.cz

Občanští demokraté:

Jsem rád, že když už vám nestály za odpověď otázky našeho Občanského sdružení, stál vám za reakci alespoň můj článek. Bohužel ji považuji za neuvěřitelně arogantní. Nevím, jestli se jedná o mírně panickou reakci člověka, který si uvědomuje že šlápl někam kde to maže a nevoní, nebo se opravdu jedná o Aroganci, s opravdu velkým "A". Pokud vám to nedošlo, ony "hacky a carky" byly pouze onou příslovečnou "třešničkou na dortu". Gró článku bylo právě v onom vašem:"Odpovíme až budeme mít čas". Protože kandidáti za EDS jsou asi jinak neoslovitelní (nějak jsem jejich e-maily nenašel), doufám že mi někdo od vás vysvětlí, pokud tedy považují vaši kandidáti otázky LEXu za včasné odpovědi nehodné,alespoň toto: "Jak budete komunikovat se svými voliči až budete zvoleni?" To už čas na dotazy občanů od nichž se dožadujete svého zvolení najednou mít budete? Nebo vašim voličům, jako jediná možnost, jak vám podat své podněty, které náhodou neprojdou sítem paní Holečkové, zbude snad už jen vyčíhat si vás někde v Bruselu na schodišti a pošeptat Vám, to co nás trápí, do ouška?

František "Sincityman" Mikyna

aktivista občanského sdružení LEX

odborný redaktor: Magazín Střelectví